Köszöntjük a Magyar Katolikus Egyház Pécsi Egyházmegye fenntartásában működő Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola és Óvoda honlapján.

Kedves Látogató! 

Szeretettel köszöntöm iskolánk és óvodánk honlapján. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segíthetnek Önnek a tájékozódásban, a sokrétű tevékenységet folytató, családias légkörű intézményünk munkájának megismerésében. Célunk, hogy e honlap segítségével az aktuális híreket, történéseket a lehető leggyorsabban közzé tegyünk, illetve a legfontosabb információk mindig elérhetőek legyenek az érdeklődők számára.

Tartalmas böngészést kívánok!

Király Péter intézményvezető

Január 2022
H K Sz Cs P Szo V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Ezeken a helyeken is megtalálsz:

 

 

Tanulást segítő oldalak

Trianoni Triatlon

Trianoni Triatlon (A Határtalanul program előkészítése)

Iskolánk tanulóival 2019. szeptember 6-án Siklóson voltunk a Határtalanul programhoz kapcsolódó "Trianoni triatlon" projektnapon.

A Határtalan program előkészítéseként  a siklósi Szent Imre Katolikus Általános Iskola hetedikeseivel közösen részt vettek a Trianoni Triatlon programon Siklóson. Az egész napos rendezvény során Egy várkörüli akadályfutás feladatait oldották meg, kerékpárra szállva templomtól templomig ismerkedhettek a magyar egyházakkal és a történelem jelentős eseményeivel, végül a siklósi fürdőben játékos vízhez kapcsolódó feladatokkal zártuk a napot.
A diákok ízelítőt kaptak a nap folyamán a bejárandó útvonal jellegzetességeiből, nevezetességeiről, megtanulták a vízvizsgálati módszereket összehasonlítva a harkányi és siklósi termálvíz tulajdonságait, melyhez az út során még a Herkulesfürdői termálvíz adatok társulnak. Illetve a közös program alatt ismeretségek, barátságok köttettek, ezek a közös utazás jó hangulatát elősegítik.
Így még nagyobb izgalommal várjuk a barátokkal közös utazást!
 
Vajtáné Boros Éva
a program szervezője